Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A Bolon mára az újrahasznosítást szorgalmazza a tervezési iparban

A Bolon 1949-ben kezdte meg a termelést egy merész ötlettel: hulladékanyagból szövött szőnyegeket gyártani. Egyszerűen fogalmazva, az újrahasznosítás jóval azelőtt volt, hogy ez a szó elterjedt volna. 

“A fenntarthatóság beépült a DNS-ünkbe. Fontos része annak, hogy kik vagyunk cégként. Büszkék vagyunk arra, hogy a fenntarthatósági munkánk minden termékünkre kiterjed, nem csak a kiválasztott niche kollekciókra. Ez azt jelenti, hogy ami a fenntarthatóságot illeti, a Bolon a globális iparági vezető.” – olvasható weboldalukon.

Minden termékük 68%-ban hulladékanyagot tartalmaz, minden négyzetméteren nulla az éghajlati hatás. Vallják, hogy az újrahasznosított anyagok megoldást jelentenek mind az éghajlatra, mind a körforgásra.

Klímasemleges termék

A Bolonnál úgy döntöttek, hogy nem lesz “zöld kollekció”. Minden termékük BIO eredetű PVC-t, újrahasznosított PVC-t és újrahasznosított krétát tartalmaz. Ez minden négyzetméteren 68%-os hulladékanyagot és 0%-os éghajlati hatást eredményez, és továbbra is a piac legprémiumabb dizájn padlózatával rendelkezünk.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb