Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Szlovénia építése: új lakásprojektek, amelyek újragondolják a vidéki életet

Szlovénia továbbra is újradefiniálja a design jelentését a vidéki életben. Mivel építészete szorosan kapcsolódik az ország földrajzához, Szlovénia az európai kulturális és kereskedelmi utak hídjává vált. Ez a történelem és a csere által meghatározott hibrid építési stílust és tipológiát hoz létre.

A modernizmus gyökereire és olyan építészek munkáira támaszkodva, mint Max Fabiani, Ivan Wernicke és Joz Plechnik, a modern épülettervezés változatos és egymással összefüggő projekteken alapul.

A szlovéniai lakóépületek felújításával a projekt épületeken keresztül tárja fel a kortárs szlovén építészetet. Széles körben elterjedt és különböző lakosságú városi területeken koncentrálódik. A terv magában foglalja a fővárost, Ljubljanát, és azt sugallja, hogy a városi és vidéki élet olyan városok közvetlen közelében alakul ki, mint Maribor, Selje és Kranj. Ugyanakkor olyan problémákat mutatnak be, amelyek mélyen a nemzet és a város identitásában gyökereznek.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb