Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Jeffrey Miller Riles egyedi csempéket készített londoni metró számára, a tranzitrendszer hulladékainak felhasználásával

Jeffrey Miller tervező bemutatja a londoni metró számára készített egyedi csempesorozatot, a tranzitrendszer hulladékainak felhasználásával. A projekt a From the Underground csempék elnevezést kapta, és a cső építése vagy üzemeltetése során összegyűjtött két hulladékanyagból készült, beleértve a londoni csapadékot és a vas-oxidban gazdag port.

A londoni agyag az a talaj, amelyre a város nagy része épül, és amelyet az alagútfúrás során ásnak ki, míg a vas-oxid por keletkezik a vonat kerekei által, miközben naponta az acélsínekhez őrölnek.

Ezeket az agyagcserepeket olyan kivitelben öntik, amelyet korábban néhány régebbi állomáson használtak, amelyeket eredetileg Leslie Green tervezett. Miller azt mondta a projekt kapcsán, hogy „nem porszívóztam fel a tényleges vágányokat, mert az talán egy kicsit túl kockázatos volt. De a peronon lévő hornyokat kiporszívóztam közvetlenül azelőtt, hogy felszálltál vagy leszálltál volna a vonatról. Sok por gyűlt össze benne .”

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb