Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Az URB bemutatja a világ legnagyobb agrárturisztikai célpontjának tervét Dubaiban

A világ egyik vezető turisztikai célpontjaként megvetett lábát erősítve Dubai egy hatalmas környezetbarát agrárturisztikai emlékművel kívánja átalakítani sivatagi táját. Az URB építésziroda által javasolt Agri Hub teljes egészében megújuló energiával működik majd, és a kiskereskedelmi, kereskedelmi, oktatási és szabadidős létesítményeket egy kígyózó fémformába fonja, amely integrálódik a természeti környezetbe.

A projektet az emírség azon szélesebb körű kezdeményezése vezérli, hogy a vidéki ökoturizmus globális mércéjeként pozícionálja magát. A zöld gazdaságot előmozdító és a helyi közösségek, az örökség és a kulturális táj fenntarthatóságát elősegítő Agri Hub javítani fogja a gazdálkodók életét, miközben gazdagítja a környezetet és a helyi kultúrát.

Az URB Agri Hub a sivatag szívében oktatási és rekreációs élményt nyújt a turistáknak, és egy természet- és örökségvédelmi központtal, ökoturisztikai és helyreállító wellness létesítményekkel, valamint egy agrár-technológiai intézménnyel büszkélkedhet, amely közös kutatási és innovációs ökoszisztémát hoz létre. Összességében több mint 10 000 új munkahely jön létre a különböző ágazatokban, elősegítve a zöld gazdaságot a helyi vidéki gazdálkodó lakosok számára, és javítva életminőségüket.

Tervezése és tipológiája alapján a monumentális, finom geometrikus dizájnnal koronázott építmény a látogatóknak a természetben való elmerülés érzetét kelti, kívül és belül egyaránt. Miközben Dubai pálmafákból és mezőgazdasági területekből álló buja táján kanyarog, a tervezőcsapat a belső térben is folytatja a természeti elemek integrálását.

Forrás: www.kp.hu

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb