Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Az IKEA a „Assembling the Future Together” című kiállítása a 2023-as milánói dizájnhéten

A jövő közös összeállítása és a 80 éves innováció ünneplése.

Ezt a történetet mesélte az IKEA – amely idén ünnepli 80. évfordulóját – a Fuorisalone 2023 rendezvényen. A márka kiállítása a milánói dizájn negyed szívében, a Via Tortona-n található Padiglione Visconti-ban került megrendezésre, egy teljesen újragondolt térben, amelyet úgy terveztek, hogy kíváncsiságot ébresszen és inspirálja a látogatókat.

Marcus Engman, az Ingka Group (IKEA Retail) kreatív igazgatója szerint: „A Milánói Design Hét mindig nagy pillanat az IKEA számára, és idén megünnepeljük azokat az évtizedeket, amelyek minket létrehoztak, valamint ízelítőt adunk abból, hogy mi vár ránk.” És ahogy Ingvar Kamprad mondta: „A legtöbb dolog még hátravan. Dicsőséges jövő’.”

A helyszínen a közönséget a márka történetének minden évtizedét meghatározó ikonikus termékek fogadták, valamint olyan új termékek kerültek bemutatásra, amelyek az IKEA jövőképét mutatják be. Volt egy olyan terület is, amely a világmárka éves kutatási tanulmányának, a Life at Home Reportnak a legfrissebb eredményeit mutatja be.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb