Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A természetes kő jelentősége a kortárs argentin építészetben 

A kortárs argentin építészetben a természetes kő beépítése tükrözi az építészek tervezési döntéseit, amelyek célja a környezettel való kapcsolat és az anyagok tisztaságának hangsúlyozása.

A kő, amely egy ősi, gazdag történelmű építőanyag, az uruguayi, brazil és mexikói lakóházakban jellemző anyag, mely különböző tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a különböző textúrákat, formákat, színeket és mintákat.

Az argentin építészeti gyakorlat gyakran választja a hagyományos építési technikák, eljárások és az egyes helyszínekre jellemző anyagok tiszteletben tartását, kiemelve az olyan elemeket, mint a kőből készült támfalak.

A kőből készült támfalak, amelyeket a Spanyol Királyi Akadémia száraz kővel épített falakként határoz meg, az inka előtti kultúrákból merítenek ihletet. Ezek különböző méretű és formájú, habarcs nélkül egymásba illesztett kövekből állnak, amelyek határjelzőként és területelválasztóként szolgálnak.
Ezeket a falakat a hegyi ösvények mentén láthatjuk, amelyeket az őslakos közösségek menedékként készítettek.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb