Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A ‘Peach Fuzz’ a Pantone 2024 színe

A Pantone idén is kiválasztotta a szín, amely az építészet és belsőépítészet, a divatkollekciók, dekorációk, sminkek és akár mobiltelefontokok főszereplője lesz. 2024-ben a minden területen uralkodó szín a Peach Fuzz, egy puha, bársonyos és pihentető barack árnyalat lesz.

A híres Pantone Matching System színazonosító, összehasonlító és kommunikációs rendszert létrehozó cég elmagyarázta, hogy ez az őszibarack árnyalat őszinteséget és gyengédséget idéz, és a szeretet, a közösség és az együttműködés üzenetét közvetíti.

Kiválasztásánál figyelembe vették az instabilitás pillanatát, amelyben a világ találja magát, és azt az igényt, hogy gondoskodjunk a körülöttünk lévőkről, és empátiával és együttérzéssel legyünk mások iránt.

“A Peach Fuzz egy könyörületes és tápláló lágy őszibarack árnyalat, amelynek szívből jövő kedvessége és mindenre kiterjedő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket” – mondta Laurie Pressman, az intézet alelnöke. 

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb