Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Egy egész ház belsejét alkotta meg bioanyagokból a Natural Material Studio

A Natural Material Studio a 3daysofdesign kiállítás 2024-es kiadása alkalmából Koppenhágában bemutatta a „White Utopia” ideológiai installációt, amely a hazai életvitel vizsgálatát mutatja be a folyékony tervezés során – ez a stúdió filozófiája a változó világban.

A 3daysofdesign „Merjünk álmodni” témájára reagálva a Natural Material Studio új installációjával újragondolt egy teljes méretű házat és annak belsejét a Refshaleøen dizájnnegyedben.

A stúdió saját bio-alapú anyagait felhasználva a WHITE UTOPIA megtestesíti azt, hogy milyen lesz együtt élni azzal, amit alapítójuk, Bonnie Hvillum „fluiditásnak” hív, egy módot arra, hogy a világot úgy közelítsék meg, mint az állandó mozgásban, az anyagokat pedig a fluiditásban.

A kiállítás idei megrendezése alatt a Natural Material Studio azt vizsgálta, hogyan fejlődhet a tervezési folyamat, miközben kihívást jelent a kapitalista rendszerekben való hit; mióta és miért vált az otthonunk árucikké, és miért vezérli az embereket ennyire az otthon idealista képe?

Szinergikus álomként a stúdió absztrakt szemléletet javasol a folyékonyság hipotetikus jövőjébe. Egy szenzoros és hiper-materialista installáción keresztül a stúdió célja, hogy elmossák a határokat művészet és design, tények és fikciók között, belül és kívül, ember és anyag között, hogy feltárja és megnyissa a dizájn megértését.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb