Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Alternatív termékek és anyagok a szénlábnyom csökkentésére

A modern építészeknek a lehető legkisebb szénlábnyom korlátai között kell dolgozniuk. Ez az egyik legnehezebb – de egyben legkifizetődőbb – része az építész szerepének.

A tervezőnek naprakésznek kell lennie a legújabb szén-dioxid-semleges és alacsony szén-dioxid-kibocsátású építési gyakorlatokkal és anyagokkal kapcsolatban, legyen szó egy nagy multinacionális vállalat fenntarthatósági jelentésének teljesítéséről, egy kereskedelmi fejlesztő LEED státuszának megszerzéséről vagy egy környezetbarát otthon építéséről egy megrendelő számára.

Nyilvánvaló, hogy a hagyományos anyagok és technikák fenntartható helyettesítői és alternatívái jelentős előnyöket kínálnak a projekt minden szakaszában, a szerkezet kezdetétől a kiváló minőségű kivitelezésig és azon túl is. A fenntartható anyagokkal kapcsolatos kutatás és innováció rohamos fejlődésével azonban kihívást jelenthet minden projekthez a legjobb megoldás meghatározása.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb