Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Méltó helyet kap-e az acél a fenntartható építőanyagok listáján?

A globális felmelegedés, a természeti erőforrások kimerülése, a szén-dioxid-kibocsátás növekedése és még sok más ok miatt a „fenntarthatóság” kifejezés előtérbe került minden iparágban.

Felhasználtuk mindazokat az előnyöket, amelyeket a természet adott nekünk; kötelességünk, hogy szépségéből többet adjunk át jövő nemzedékeinknek anélkül, hogy saját erőforrásainkat kimerítenénk. Ez a fenntarthatóság rövid jelentése.

A fenntarthatóság kulcsszót és fontosságát a tudomány és a mérnöki tudományok minden ágában használják. Az építőiparban minden szempontból megkezdődött a fenntartható anyagok és gyakorlatok alkalmazása. Az olyan szervezetek, mint az USGBC az Egyesült Államokban és az IGBC Indiában stb., egyre csak fejlődnek, és erőfeszítéseket tesznek a fenntartható világ kialakítására.

Sok anyagot fejlesztettek ki a fenntarthatóság érdekében, és az acélnak vannak jelentős előnyei. Az acél újrahasznosítható, földrengésálló, nem éghető, nem vetemedik és használata rövidebb építési idővel, költségcsökkentéssel stb. jár.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb