Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Rengeteg egészségügyi probléma mögött állhat otthonunk

Lakhelyeink sokszor tudatunkon kívül is hozzájárulnak rossz egészségi állapotunkhoz, és ennek a problémának a mértékét továbbra sem ismerjük fel.

A mai társadalomban még soha nem volt ennyire hangsúlyos az öngondoskodás és az egészség. Minden nap megfontoljuk étkezési döntéseinket, az elfogyasztott vitaminokat, a hidratáltságunkat és az edzési rutinunkat. Ellenőrizzük a szupermarketben az élelmiszerek címkéin található tápértékre vonatkozó információkat, és levonjuk a következtetést, hogy a termékek 75%-a egészségtelennek minősül.

Ez a statisztika nem teljesen pontatlan, mégis figyelmen kívül hagy egy, a jólétünket napi szinten befolyásoló kritikus tényezőt.

Az 1980-as évek óta az asztma, az allergiák és az érzékenységek gyakorisága jelentősen megnőtt. Az idősek gyakran az ellenálló képesség hiányának tulajdonítják azokat az egészségügyi kihívásokat, amelyekkel a fiatalabb generáció szembesül, ez a perspektíva éles ellentétben áll saját tapasztalataikkal. Az ő korszakukban nem volt gyakori, hogy az egyének nemkívánatos reakciókat tapasztaljanak a kenyér vagy a tej fogyasztásakor.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb