Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

5500 dolláros, 4 fős mini ház prototípus a lakásválság kezelésére Indiában

Harshit Singh Kothari és Tanvi Jain megalkotta a Tiny House-t, egy kicsi és megfizethető otthon prototípusát, amelyet az egyszerű élet mintájára terveztek Indiában. Az alapvető építési technikákkal, betonból és téglából épült ház könnyen reprodukálható anélkül, hogy különleges készségekre vagy drága anyagokra lenne szükség.

Mindössze 18 négyzetméter, plusz hat négyzetméter kültéri terület, mégis kényelmesen elfér benne egy négytagú család. Belül a nyitott kialakítás nagyobb érzetet ad a térnek, rugalmas elrendezéssel, amely a napi igényekhez igazítható.

A ház alkalmazkodó kialakítása, olyan funkciókkal, mint a kétszemélyes ággyá alakítható kanapé, okos megoldássá teszi olyan helyeken, mint Új-Mexikó, ahol a fenntartható, megfizethető lakhatás egyre fontosabb. Egyszerűsége és hatékonysága könnyen adaptálható a helyi környezethez, praktikus megoldást kínálva kis helyekre, miközben megőrzi a kényelmet és a sokoldalúságot.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb